Studenţii admişi la Universitatea “Eftimie Murgu” trebuie să îşi valideze locurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidaţii care au fost admişi la cele două facultăţi ale universităţii din Reşiţa îşi pot valida locul inclusiv astăzi. În urma primei sesiuni de înscrieri pentru învăţământul superior Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrative s-au epuizat toate locurile finanţate de la buget.

Tinerii care au fost declaraţi admişi la facultatea pe care au optat în cadrul Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa îşi mai pot depune până astăzi actele pentru înmatriculare. În prima sesiune de înscrieri, bătălia mare pe locuri a fost la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrative. Aici, locurile finanţate de la buget au fost deja ocupate, pentru sesiunea din luna septembrie mai fiind disponibile doar 205 locuri.

Locurile bugetate mai pot fi găsite doar la Facultatea de Inginerie din cadrul universităţii reşiţene. Aici, cei care vor să urmeze studiile în domeniul ingineriei mai au la dispoziţie 77 de locuri fără taxă şi 217 cu taxă. Absolvenţii unei facultăţi care vor să optze pentru studiile de masterat la cele două facultăţi, mai au la dispoziţie şase locuri subvenţionate şi peste 400 cu taxă. Un număr suficent de locuri mai este şi la Învăţământul la Distanţă. Aici mai sunt disponibile peste 400 de locuri. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite