Creşterea TVA-ului duce la contrabandă cu pâine în judeţul Caraş- Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 300 de bucăţi de pâine au fost trasportate ilegal în localitatea Eftimie Murgu din Caraş-Severin. Poliţiştii au surprins transportul şi au luat măsuri pe loc. Administratorul firmei a fost amendat cu 3.000 de lei.

Administratorul unei societăţi comerciale din Caraş-Severin a fost prins de poliţiştii de la economic, în timp ce vroia să scoată pe piaţă pâine „neagră”, fără acte de provenienţă.

„Pe raza localităţii Bozovici, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Caraş-Severin au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Eftimie Murgu, care transporta cantitatea de 300 bucăţi pâine, fără a deţine documente de provenienţă a mărfii”, a spus inspectorul Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

În urma verificărilor făcute de oamenii legii, întreaga marfă, dar şi autoutilitara au fost confiscate, iar administratorul firmei a fost amendat cu 3000 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite