Un vitezoman a fost prin de radar cu 124 de km la oră într-o localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 540 de amenzi au fost alicate de poliţiştii cărăşeni în aceste zile. Cei care au apăsat pedala de acceleraţie mai mult decât limita legală au primit amenzi sau chiar au rămas fără permis. Aproape 250 de şoferi au fost amendaţi de agenţii rutieri.

Poliţiştii cărăşeni au intesificat acţiunile pentru combaterea vitezei pe şosele din judeţ. În mai puţin de două zile oamenii legii au aplicat  peste 540 de amenzi. Cele mai multe dintre acestea au fost aplicate pentru viteză. Peste 230 de vitezomani au fost surprinşi cu viteză peste limita legală de aparatele radar.

 Recordul l-a înregistrat un tânăr de 28 de ani, dinTârgu Jiu, care a avut o viteză de 124 de kilometri pe oră în localitatea Jupa. “Sunt organizate frecvent la nivelul judeţului astfel de acţiuni. Şoferul care a depăşit viteza legală în localitatea Jupa a rămas fără permis pentru o periadă de 90 de zile şi i-a fost aplicată o amendă de 540 de lei“, a spus inspectorul Radu Ştefan, din cadrul Serviciului Rutier Caraş- Severin. Cei care au apăsat pedala de aceleraţie mai mult decât prevede legea au rămas fără permis. Poliţiştii au ridicat în urma acestei acţiuni 21 de permise de conducere auto.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite