Un tir cu fier vechi s-a răsturnat pe drumul care leagă Reşiţa de Caransebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în apropiere de Brebu. Conducătorul unui tir nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şant. Întreaga încărcătură s-a împrăştiat pe marginea drumului.Şoferul autocamionului nu a fost rănit în urma accidentului.

În zona “Valea Popii” , pe drumul care leagă Reşiţa de Caransebeş, a avut loc un accident. Şoferul unui autocamion încărcat cu fier vechi nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă şi s-a răsturnat în şanţ. “Accidentul a avut loc pe D.N. 58, în afara localităţii Brebu.

În timp ce C. VASILE, de 39 ani, din localitatea Cernişoara, judeţul Vâlcea, conducea un ansamblu de vehicule format din autotractor şi semiremorcă, încărcat cu fier vechi, din direcţia Caransebeş - Reşiţa, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra ansamblului de vehicule şi s-a răsturnat pe partea carosabilă”, a spus inspector Adriana Beţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş- Severin.

În urma răsturnării ansamblului de autovehicule, circulaţia a fost oprită mai mult timp pentru că încârcătura tirului s-a răsturnat pe şosea. Conducătorul nu a fost rănit în accident, dar a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite