Festivalurile cu „aromă studenţească” îi ademenesc pe studenţii reşiţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei studenţi de la Liga Studenţilor din Caraş-Severin pleacă mâine la Festivalul Internaţional „Vară cu Aromă Studenţească”, de la Târgu Jiu, unde se vor aduna tineri studenţi din ţară şi străinătate.

Reşiţenii participă şi anul acesta timp de o săptămână la cea de-a opta ediţie a unuia dintre cele mai importante festivaluri organizate pentru studenţi pe perioada verii. Trei reşiţeni se pregătesc să reprezinte oraşul şi să dezbată anumite teme cu colegii din toată tara, dar şi din străinătate. ”Voi pleca împreună cu alţi doi colegi la acest festival. Am fost şi anul trecut. Anul acesta vor avea loc două dezbateri pe baza tratatului de la Lisabona şi tehnologiilor moderne, workshopuri, petreceri tematice şi excursii în diverse părţi ale judeţului”, a spus Cristian Bistriceanu unul dintre tinerii, care se pregăteşte de plecarea la acest festival.

Tinerii din Reşiţa le vor prezenta colegilor date despre Liga Studenţilor de la Reşiţa, vor face o scurtă prezentare a judeţului şi bineîţeles o prezentare a universităţii la care aceştia învaţă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite