Interes scăzut pentru studiile de licenţă şi masterat la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul celor care şi-au depus dosarele pentru a se înscrie la licenţă sau la masterat este mic. Până astăzi mai puţin de jumătate din locurile scoase la concurs au fost ocupate. Tinerii care vor să urmeze studiile la această universitate se mai pot înscrie până la şfârşitul acestei săptămâni.

Deşi mai au doar cinci zile la dispoziţie pentru a se putea înscrie la licenţă sau la masterat cărăşenii nu se înghesuie. Dacă în primele zile ale acestei etape de înscrieri şi-au depus dosarele aproximativ 300 de tineri, astăzi numărul acestora nu a crescut foarte mult. Cele mai multe locuri ocupate până la această oră sunt cele ale Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administrative. La această facultate cele mai multe locuri au fost ocupate la specializările Economia comerţului, turismului şi serviciilor şi Contabilitate şi informatică de gestiune, unde pentru ambele specializări sunt ocupate aproximativ 150 de locuri.

Cel mai scăzut interes este pentru Facultatea de Inginerie, aici la toate cele şase specializări până la această oră sunt doar 50 de candidaţi înscrişi.
Şi numărul tinerilor care vor să urmeze o facultate la distanţă este mic, întrucât aici au fost depuse 79 de dosare. Pentru studiile de master,până astăzi aproximativ 156 de  candidaţi şi-au depus dosarele la cele două facultăţi ale Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite