Bărbatul din Luncaviţa care a încercat să violeze o minoră a fost arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acum aproximativ o săptămână, Constantin Vasilescu din comuna Luncaviţa în vârstă de 29 de ani a încercat să întreţină raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani. Agresorul a fost însă văzut la timp de mai mulţi tineri şi fetiţa a fost lăsată în pace.

Bărbatul care a încercat duminica trecută să violeze o minoră este acum în arestul poliţiei.Tânăra de numai 13 ani nu s-a putut opune bărbatului care a vrut să întreţină relaţii sexuale cu aceasta. Fata a avut însă noroc pentru că agresorul a fost observant de mai mulţi tineri şi nu a mai continuat să o batjocorească. El a plecat de la locul faptei dar a fost arestat de poliţişti câteva ore mai târziu pe motivul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.

”Bărbatul de 29 ani, din comuna Luncaviţa, cercetat pentru tentativă de viol, a fost prezentat parchetului şi instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile”, a spus Adriana Beţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Caraş- Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite