Un şofer băut i-a strivit picioarele unei femei cu un utilaj de pe şantierul din Cornereva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a fost lovită pe Şantierul numărul 1 din Cornereva. În urma evenimentului, femeii i-au fost strivite ambele gambe şi a fost transportată la Spitalul Municipal din Caransebeş.Până la această oră, angajatorul nu a anunţat accidentul la Inspectoratul Teritorial de Muncă din judeţ.

Pe Şantierul numărul 1 de la Cornereva, care aparţine Barajului Hidroconstrucţia, sucursala Porţile de Fier, a avut loc ieri un eveniment în  urma căruia o femeie a fost lovită în zona gambelor. Poliţia s-a deplasat la faţa locului şi în urma verificărilor s-a constatat că un bărbat de 60 de ani care conducea un utilaj pe şantier a acroşat-o pe femeie. „Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că pe Şantierul nr. 1 din Cornereva, s-a produs un eveniment soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a acesteia, care a fost transportată la Spitalul Municipal Caransebeş având gambele strivite”, a spus Adriana Beţa purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de poliţie Caraş- Severin.

Fără ITM

Până la această oră, angajatorul nu a anunţat accidentul la Inspectoratul Teritorial de Muncă din judeţ. „Nu am fost anuntaţi cu privire la acest eveniment. Angajatorul are obligaţia de a anunţa dacă a fost un accident de muncă pentru că altfel  este caz penal şi amenziile sunt foarte mari”, a spus Ioan Jura, directorul ITM Caraş- Severin. Şoferul care a produs accidentul a fost testat cu alcooletest şi rezultatul a fost de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Orşova pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite