Adolescentul rătăcit în Valea Rea a fost găsit de salvamontiştii cărăşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salvamontontiştii cărăşeni au reuşit să dea de urma a trei dintre cei patru membri ai unei familii din Arad care, în timpul unei drumeţii prin Poiana Mărului, au ajuns într-o zonă greu accesibilă în care au rămas izolaţi peste noapte.

Update, ora 13:

Băiatul cel mare al familiei Pal, care a înnoptat într-o zonă anevoioasă de pe Muntele Mic, a fost depistat de salvatorii plecaţi pe urmele lui. Tânărul de 16 ani a fost găsit teafăr, el fiind doar puţin speriat după o experienţă deloc plăcută. “Exact cum am bănuit, băiatul a fost găsit în Valea Rea, o zonă foarte periculoasă. L-a prins noaptea acolo şi a făcut bine că s-a oprit, pentru că, altfel, se puteau întâmpla şi lucruri mai puţin plăcute. A fost preluat de salvamontişti şi coborât în siguranţă, i s-a dat de mâncare şi totul este acum în regulă”, a precizat Valentin Balaban, şeful Salvamont. Poliţiştii criminalişti s-au deplasat şi ei la faţa locului, unde erau prezenţi deja lucrătorii Postului de Poliţie Zăvoi, pregătiţi şi ei să participe la căutări.  

Familia Pal s-a rătăcit în Valea Rea, din apropierea staţiunii Poiana Mărului.

image

Identificaţi pe o stâncă, undeva la mare altitudine, pe un perete vertical, părinţii şi unul din cei doi copii ai lor aşteaptă să fie coborâţi de salvatorii cărăşeni. Misiunea lor nu va fi deloc uşoară, zona fiind extrem de greu accesibilă, chiar şi pentru montaniarzii c

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite