Andra Lucaci a obţinut la examenul de bacalaureat cea mai mare medie din Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra spune că secretul unui examen reuşit este să nu te grăbeşti atunci când aşterni răspunsurile pe hârtie şi să fii calm. Tânăra are 19 ani şi a reuşit să obţină o adevărată performanţă la primul examen important din viaţa ei. Aceasta a obţinut la Bacalaureat media 9.91.

Citeşte şi:

Ei sunt cei trei elevi arădeni care au terminat bacalaureatul din acest an cu zece pe linie

Scandal fără precedent la BAC: peste 1.700 de elevi din Timiş au contestat notele

Tânăra este foarte mulţumită de rezultatul acestui examen, deşi a fost unul complex şi destul de greu. Tânăra a absolvit Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Reşiţa, într-o clasă de socio umane. „A fost un examen greu. Am început pregătirile la română din vara trecută şi pe perioada liceului am învăţat la geografie şi la istorie. Celelalte două materii pe care le-am ales la bac. Nu am avut emoţii. Atunci când am primit subiectele am citit cerinţele şi am început treptat să scriu. Cel mai dificil a fost la istorie pentru că au fosrte multe cerinţe la care trebuia răspunsuri complexe”, a povestit eleva cu cea mai mare notă din Caraş-Severin. Reşiţeanca provine dintr-o familie de cadre didactice, mama sa fiind profesoară de fizică, la Liceul „Traian Lalescu”, din Reşiţa. Tânăra vrea să urmeze facultatea de Ştiinţe Administrative şi Economice, din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa.    
"Mă bucur foarte mult de reuşita elevei noastre. Era de aşteptat ca elevii foarte buni să îşi pună ăn valoare aptitudinile", spune directorul Liceului cu cea mai mare medie din Caraş-Severin, Silvia Nicolaescu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite