Cameraman accidentat de pilotul Silviu Dumitrescu la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Reşiţa(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul bucureştean Silviu Dumitrescu a ieşit în decor cu maşina în a doua manşă cronometrată a întrecerii de pe Valea Domanului. Campionatul va fi reluat în aproximativ jumătatea de oră.

Ora 18.00

Ghinion şi pentru ocupantul locului I


Câştigătorul etapei a V-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă din cadrul Cupei Reşiţa, Lucien Hora,  a avut şi el ghinion astăzi pe circuitul de pe Valea Domanului. La finalul etapei a V-a , roata monopostului condus de acesta s-a rupt. Concurentul a reuşit să menţină bolidul pe carosabil şi din fericire nu au fost incidente. Lucien Hora a avut cel mai bun timp pe traseul de pe Valea Domanului. El a reuşit cu monopostul Lola F3000 un parcurs de 1 minut şi 48 de secunde.


La finalul acestei zile câştigătorii etapei au fost Lucien Hora, în clasamentul general, Paul Andronic la grupa H, Mihai Câmpeanul la grupa A şi reşiţeanul Christian Nistoran la grupa N.

Duminică va avea  loc cea de-a VI-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă organizat pe Valea Domanului din Reşiţa.

Ora 16.00

Cameramanul lovit de Silviu Dumitrescu se numenţe Mircea Fekete şi nu se află la prima filmare la un campionat de automobilism. Doctorilor reşiţeni le-a spus că de cinci ani filmează din acelaşi loc dar că de această dată nu a reuşit să evite impactul. Mediici spun că este în afara oricărui pericol dar că va fi transportat la Timişoara. „Bărbatul a mai avut şi o luxaţie de umăr care a fost redusă sub anestezie. În urma solicitărilor îl vom transporta la Timişoara“, ne-a declarat Dumitru Secăşan, managerul Spitalului Judeţean Reşiţa.

Ora 13.00

Silviul Dumitrescu, pilotul care după prima manşă de antrenamente se clasa pe locul întâi, în faţa lui Lucien Hora şi Paul Andronic, a accidentat un cameraman hunedorean. Acesta se afla pe marginea traseului când a fost acroşat de monopostul de  concurs. „ A avut loc un accident în cea de-a doua manşă cronometrată . Pilotul a accidentat o persoană aflată pe marginea traseului. Acesta a suferit o fractură deschisă la picior şi a fost trasportat la spital”, a spus Sergiu Taban, ofiţer de presă UCMR Sport.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite