Drama familiei Geogean, înghiţită de ape, şochează municipiul Caransebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi soţi au plecat din Sat Bătrân şi s-au îndreptat spre Caransebeş, însă nu au mai ajuns la destinaţie. Apele i-a luat pe sus, cu tot cu maşină. La 24 de ore, trupurile lor au fost găsit printre plante la Slatina Timiş şi staţia de epurare din Bucoşniţa.

Nicolae Dorin Geogean Stroe, una dintre victimile viiturii de azi noapte din Sat Bătrân a fost pilot de elicopter al aviaţiei din Caransebeş, iar apoi angjat al primăriei. „A fost un om extraordinar. Un pilot foarte bun pe care statul l-a scos la pensie. Din 2007, a fost angajatul primăriei şi până în 2009. Se ocupa de domeniul administrativ. A fost un adevărat pilot, care a fost nevoit să facă agricultură în Sat Bătrân, la părinţi, pentru că statul l-a scos la pensie”, a spus Marcel Vela, primarului oraşului Caransebeş. Alături de Nicolae Dorin Stroe Georgean în momentul viiturii a fost şi soţia sa, Maria de 40 de ani. Femeia a lucrat ca asistentă medicală la Spitalul Municipal din Caransebeş. 

Omorâţi de ape

Familia Geogian Stroe era în Sat Bătrân şi se îndrepta spre Caransebeş, potrivit ultimelor informaţii, furnizate de IPJ Caraş-Severin. Din păcate, nu aumai ajuns la destinaţie. Viitura i-a luat cu tot cu maşină. Dacă aseară cei doi au fost daţi dispăruţi, astăzi, trupurile lor au fost găsite. „Trupul femeii l-am găsit la primul pod de la Slatina Timiş, unde era agăţat de plante, iar pe cel al bărbatului, cu o jumătate de oră mai târziu, la staţia de epurare de la Bucoşniţa”, a declarat în urmă cu câteva momente, prefectul de Caraş-Severin, Octavian Ţunea.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite