Comercianţii îi îmbie pe reşiţeni cu gulaş fierbinte, de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agitaţie mare pe stadionul din cartierul Lunca Bârzavei, încă de la primele ore ale dimineţii. Comercianţii gătesc cu mic cu mare tot felul de specialităţi, ca să îşi îmbie clienţii. Şi preţurile sunt mai mici în acest an, dar cu toate acestea, reşiţenii fac economii, întrucât criza i-a învăţat să fie mai cumpătaţi.

<!--[if gte mso 10]> Încă de dimineaţă, Ana Silagy i-a îmbiat pe cei care au venit la Zilele Oraşului cu două feluri de gulaş, sărmăluţe şi ciorbă de burtă. Deşi ieri stadionul din cartierul Govândari a fost supraaglomerat, vânzările nu au mers ca şi în anii trecuţi. „Serăm că tinerii reşiţeni sunt mai atraşi de aceste specialităţi culinare. Eu am venit la Reşiţa tocmai din Timişoara”, a spus Ana Silagy, care a scăzut preţurile faţă de alţi ani. O porţie de gulaş, preparat în faţa cumpărătorilor, costă zece lei.

Comercianţii s-au pregătit cu numeroase produse şi oferte pentru reşiţeni.Îngheţata le-a făcut cu ochiul încă de dimineaţă copiilor care au venit pe stadionul de atletism din oraş. "Am venit să îmi cumpăr o îngheţată. Cea de ciocolată este preferata mea. Vin şi mâine să mai cumpăr altă îngheţată", a spus în această dimineaţă, Daiana Buzan, o reşiţeancă.

Zilele Oraşului Reşiţa durează până miercuri, iar în fiecare seară vor avea loc concerte de muzică uşoară, populară şi folk. Astăzi manifestările încep de la ora 19.00, cu un festival de şah activ open sistem elveţian, şapte runde, la Sala Polivalentă şi tot de la ora 19.00, pe stadionul de atletism vor avea loc concerte susţinute de trupele reşiţene „Rock School“, „Slide“, „Phaser“, „Nativ“ şi „Deepcentral“ din Bucureşti.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite