Concerte de muzică uşoară şi populară pentru reşiţeni la sfârşitul acestei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distracţia şi voia bună va pune stăpânire pe oraş, iar diversitatea artiştilor va întreţine atmosfera.Reşiţenii vor avea parte de concerte de muzică folk, uşoară şi populară, organizate pe stadionul de atletism din cartierul Govândari.

Timp de cinci zile, reşiţenii vor avea parte de muneroase acţiuni dedicate zilelor oraşului. Începând de astăzi şi până în data de 30, pe stadionul de atletism din cartierul Govândari, în Parcul tricolorului şi la Casa de cultură a Sincicatelor, vor fi organizate concerte de muzică uşoară, folk şi populară ale trupelor şi interpreţilor autohtoni dar şi invitaţi din ţară. „Şi de această dată sper ca reşiţenii să se simtă bine de ziua lor. Am decis ca pe scenă să urce mai multe trupe din municipiu, iar invitaţii la categoria de muzică uşoară  sunt  cei de la Deepcentral“, spune Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei.

Prima zi este dedicată iubitorilor de folk, care sunt aşteptaţi la „Casa de Cultură a Sindicatelor“, începând de la ora 19.00. Vor urca pe scenă Andrei şi Dănuţ Ghilea, Marius Dobre Iana, Marcel Colcer, Daniel Panita, Didina Curea şi Cristian Buică. Sâmbătă, manifestările încep de la ora 19.00, cu un festival de şah activ open sistem elveţian, şapte runde, la Sala Polivalentă şi tot de la ora 19.00, pe stadionul de atletism vor avea loc concerte susţinute de trupele reşiţene „Rock School“, „Slide“, „Phaser“, „Nativ“ şi „Deepcentral“ din Bucureşti.

Folclor din Banat

Ziua de duminică este rezervată muzicii populare. „Vor fi prezente ansambluri folclorice din Caraş-Severin şi interpreţii cunoscuţi din ţară şi din Serbia“, a mai spus primarul oraşului. Ultima zi, 28 iunie, va găzdui la Sala Polivalentă din centrul oraşului un concurs de şah şi concurs dezlegări probleme pentru copii până la 15 ani, de la ora 16.00, iar cei mici se vor bucura de un program de animaţie şi jocuri pentru ei, organizate în Parcul Tricolorului. Distracţia se mută din data de 29 iunie, în cartierul Cîlnic, unde va avea loc „Ruga Bănăţeană“.

Recomandări

Astăzi, ora 22.00
Party pe ritmuri disco

Tinerii care nu vor un final de săptămână plictisitor, pot să profite şi în acest weekend de ofertele Kaos Klub din centrul civic. Petrecerea care are loc în acestă seară la Kaos Klub va începe la ora 22.00. Aici sunt aşteptaţii fanii muzicii retro, iar intrarea costă cinci lei. Aici, muzica bună nu ţine cont de vârstă, iar ringul de dans nu este niciodată gol. Hituri  semnate de Sandra, Samantha Fox, CC Catch, Modern Talking, Mylene Farmer, Gloria Estefan sau Queen vor între ţine buna dispoziţie.

Sâmbătă ora 16.00
Bărbaţii la fotbal, fetele la terasă


Pentru că meteorologii anunţă un sfârşit de săptămână lipsit de ploi, împătimiţii „sportului rege“ au trei opţiuni pentru a se dezmorţi. Terenurile sintetice din cadrul Complexului Atlantic, din Parcul Siderurgistului şi cel al terasei Déjà Vu, de lângă Complexul Sportiv Francisc Vaştag, sunt locaţiile perfecte pentru un meci de fotbal. Asta mai ales că, după ultimul fluier al arbitrului, toată lumea îşi poate potoli setea cu o bere rece. Terenurile se pot închiria cu aproximativ 100 de lei pe oră.

Duminică, ora 18.00
„Le serpent“ rulează la Dacia

Reşiţenii îl pot vedea astăzi la Dacia thriller-ul Şarpele („Le serpent“). Cele două reprezentaţii au loc la cinematograful  din Reşiţa, de la orele 18.00 şi 20.00. Filmul îi prezintă pe Vincent Mandel, fotograf şi tată de familie care vede cum viata i se duce de râpă. Nu numai că este în prag de divorţ, dar un fost coleg de facultate, Joseph Plender, pune la cale un plan care-l aruncă pe Vincent în infern. Crimă, răpire şi santaj, toate îi sunt puse în cârca. Preţul unui bilet de intrare este de şase lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite