Staţiunea lui Sisi este vândută la bucată: Hercules, al treilea hotel scos la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă hotelurile Roman şi Afrodita au fost scoase la vânzare de Direcţia Finanţelor Publice a judeţului Caraş-Severin, astazi, a venit rândul băncilor să îşi recupereze banii de la restanţiera SC Hercules SA. În câteva ore, BCR scoate la vânzare celebrul Hotel Hercules.

Hotelul Hercules din Băile Herculane este scos astăzi la licitaţie. Banca Comercială Romană pune la vânzare bunul care apartine Societăţii Hercules-Argirom, din cauza datoriilor acumulate în urma contactării unui credit nerambursat şi restant. Conform băncii, preţul de pornire a licitaţiei a fost stabilit la 12 milioane de euro. Potrivit oficialilor de la BCR, banca nu a avut altă soluţie, deşi a fost nevoită să recurgă la măsura sechestrului bunurilor acestei societăţi. Până acum, deşi au fost scose la vânzare alte două imobile, numai Hotelul Roman şi-a găsit stăpân. 

Hotelul Roman din staţiunea Băile Herculane, apartinînd societăţii Hercules a fost vândut recent de fiscul cărăşean unei firme din Hunedoara. Hotelul a fost vândut  cu peste 10 milioane de lei. Datoriile SC Hercules sunt de aproximativ 2,5 milioane euro către bugetul de stat. Datoriile s-au strâns în ultimii cinci ani şi constau în taxe, TVA şi impozite neplătite.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite