Preţul pentru morţii carnagiului din Banat: rudele victimelor îi cer vitezomanului 1,5 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Hauptmann, autorul Carnagiului din Banat s-a prezentat în faţa instanţei. Familia tânărului a cerut astăzi o amânare de proces, pe motiv că trebuie să angajeze un avocat. Următorul termen de judecată va fi, probabil, pe data de 26 iulie.

La aproape un an de la tragedia de la Birda, în care Claudiu Hauptmann a omorât şase persoane are loc şi prima înfăţişare în faţa instanţei.



Familia autorului Carnagiului din Banat a început cu o cerere de amânare a procesului, pe motiv că ar avea nevoie de timp, ca să angajeze avocaţi.


Asta, însă nu le-a împiedicat pe famiile victimelor să se constituie în părţi civile şi să ceară daune materiale şi morale pentru cei care au avut un final tragic, în urma accidentului de la Birda.

                                                                                                                                                  

                                                                                                                                                                                                                                                                        Doru şi Claudiu Hauptmann, după proces ...

image

Adunate, solicitările lor pecuniare depăşesc cu puţin 1,5 milioane de euro. Cele mai mari sume vin din partea familiei Roşian, care şi-a pierdut fiica în urma cumplitului accident. “Acest derbedeu trebuie să plătească pentru faptele sale”, declara pentru Adevărul de Seară Reşiţa, tatăl majoretei Delia, Ion Roşian, care astăzi s-a prezentat la proces, împreună cu singura fiică în viaţă, pe care o mai are. Ca parte civilă, acesta cere 16.500 de euro daune materiale şi alte 300.000 de euro daune morale.


Singurii care nu au depus plângere împotriva lui Claudiu Hauptmann sunt cei din familia Ardeleanu, a cărei fiică, Adelina Ardeleanu a trăit o poveste de dragoste alături de tânăr, dar şi ea şi-a pierdut viaţa în urma imactului violent al maşinii tânărului cu un Espero, care circula regulamentar.      





Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite