„Fabrica Dementă” şi body painting pentru reşiţeni în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţeni vor avea parte în acest weekend de multe surprize.Evenimentul „fashion” are loc mâine seară la „Groapă”, acolo unde modelele vor defila „îmbrăcate în desene”. Şi clubul „Deja Vu” pregăteşte „Confetti Party”. Organizatorii îi aşteaptă pe  tineri cu cel mai puternic tun de confetii colorate.


După o săptămână plină de proteste sau alte probleme ale societăţii din ziua de astăzi, tinerii reşiţeni pot să aleagă de astăzi ce vor face în zilele lor libere. „Fabrica Dementă”, petrecerea organizată în Club Hypnotic, deschide şirul party-urilor din acest final de săptămână. Reşiţenii dornici de distracţie vor găsi aici o super petrecere. Evenimentul confirmă încă odată faptul că aici distracţia atinge cote maxime şi că petrecerile tematice au devenit deja o modă în fosta „Groapă”.

Distracţia de vineri seară din Hypnotic este gratuită şi organizatorii garantează că nimeni nu va pleca acasă dezamăgit. Tot în această seară organizatorii vin cu ofertă promoţională la băuturi. „Aşa cum sper că i-am obişnuit pe tinerii din Reşiţa, vrem să aducem în fiecare sfârşit de săptămână, ceva nou. Astfel, am pregătit o petrecere puţin mai deosebită pentru această seară. Aşteptăm toţi tinerii să vină în Club Hypnotic pentru a ieşi din rutină”, a spus Cătălin Radu, administratorul discotecii. Tot astăzi, un alt club din localitate

Modele pictate pe podium
Amatori de distracţie nu sunt neglijaţi nici sâmbătă. O tentantă prezentare de modă cu manechine pictate va avea loc în Club Hypnotic. Reşiţenii care vor să admire modelele într-o prezentare de culoare şi eleganţă nu pot rata acest eveniment unic în oraşul de pe Bârzava. Organizatorii îi asigură pe reşiţeni că senzualitatea şi rafinamentul va fi punctul forte al acestei seri. Preţul unui bilet de intrare se ridică la suma de cinci lei. Bineînţeles că petrecerea va continua şi după prezentare cu cele mai în vogă hituri şi cu animatoare. În „Deja Vu“, petrecăreţii care „suferă“ de insomnie sunt aşteptaţi să participe la un party deosebit. Şi aici muzica bună va da tonul distracţiei.

RECOMANDĂRI:

Astăzi, ora 22.00
Party în cluburi

Tinerii care vor un final de săptămână reuşit pot să profite de ofertele Kaos Klub. Muzică bună şi o atmosferă incendiară sunt aşii din mâneca organizatorilor. Petrecerea la Kaos Klub va începe de la ora 22.00 şi va ţine până la primele ore ale dimineţii. Aici sunt aşteptaţii fanii muzicii retro, iar intrarea costă 5 lei. Ritmurile cunoscutelor melodiile care au făcut furori în anii 80 şi 90 îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi să petreacă o noapte întreagă în acest club.

Sâmbătă, ora 9.00
La Muzeul Banatului Montan

Reşiţenii pot să viziteze în acest sfârşit de săptămână Muzeul Banatului Montan situat pe B-dul Republicii Nr. 10. Una dintre expoziţiile deschise pentru public este printre cele mai rare din România. Expozitia cuprinde arheologie: unelte de cremene din paleolitic, neolitic, bronz, Hallstatt, epoca dacică, ceramică romană, căramizi cu ştampile, materiale din castrul Berzovia, epoca medievală şi multe altele. Programul de vizitare este de marţi până sâmbătă de la orele 9.00-17.00.

Duminică, ora 18.00
„The Wrestler“ la Dacia

Astăzi este  ultima zi în care reşiţenii îl pot vedea pe Mickey Rourke în filmul „The Wrestler”. Cele două reprezentanţii au loc la cinematograful „Dacia“ din Reşiţa, de la orele 18.00 şi 20.00. Filmul prezintă drama personajului principal care este luptătorul profesionist retras din activitate Randy Robinson, o vedetă incontestabilă a ringului în anii '80, dar care a fost forţat să pună capăt carierei lui promiţătoare din cauza unui atac de cord suferit în timpul unei partide. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite