Poliţiştii cărăşeni au spart piaţa ţigărilor de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au intensificat în aceste zile controalele în vederea combaterii contrabandei cu ţigări. Astfel, în zona oraşului Oraviţa, au fost efectuate 14 percheziţii. Oameni legii au confiscat în urma verificărilor peste 1.500.000 de ţigarete, valoarea acestora fiind de aproape 630.000 de lei.

Cea mai mare cantitate de ţigări a fost confiscată în urma unei percheziţii în localitatea Răcăşdia. Poliţiştii au găsit la locuinţa unui bărbat de 38 de ani peste un milion trei sute de ţigarete. „Au participat la acţiune 24 de poliţişti din judeţul Caraş-Severin. În urma celor 14 percheziţii la diferite domicilii au fost ridicate 157 de baxuri. Întreaga cantitate de ţigarete  a fost ridicată în vederea cercetărilor. În cauză se efectuează cercetări faţă de un număr de 12 persoane”, a spus în acestă dimineaţă Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş- Severin.

Tot în această perioadă au mai fost efectuate filtre şi pe raza comunei Grădinari. În urma controalelor poliţiştii au găsit 830 de pachete de ţigări netimbrate. Întrega cantitate a fost reţinută şi şoferul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei. De asemenea, pe raza comunei Naidăş, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care transporta 280 de pachete. Şi şoferul acestuia a fost amendat, iar ţigaretele i-au fost confiscate.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite