Boss-ul de la UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu, fură din curtea Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După plecarea internaţionalului român Florin Ciubotariu de pe postul de extremă dreapta, şefii clubului bănăţean şi-au orientat privirea spre sârbul Stelei, Pedrag Vujadonovic, pe care l-au şi transferat pentru următoarele două sezoane.

Plecarea lui Florin Ciubotariu la Suceava i-a luat oarecum prin surprindere pe şefii de la UCM Reşiţa. Chiar şi aşa însă, Adrian Chebuţiu şi Ion Zamfirescu s-au mişcat rapid pe piaţa transferurilor, reuşind să-l fure pe sârbul de 27 de ani chiar din curtea rivalilor de la Steaua. “Născut la data de 12.07.1983, handbalistul sârb Predrag Vujadinovic a semnat un contract pentru următoarele două sezoane cu UCM Reşiţa”, a precizat Sergiu Taban, ofiţerul de presă al vicecampioanei.

Vujadinovic a fost unul din “piticii” Stelei, dar el a impresionant prin viteza de reacţie, pe faza de contraatac fiind devastator. În returul recent încheiatei ediţii a Ligii Naţionale, sârbul a jucat pentru roş-albaştri în toate etapele, mai puţin în meciul cu UCMR. În partea a doua a campionatului a înscris 31 de goluri, faţă de 51 cât a marcat în tur. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite