Ion Roşian: “Dacă îl privesc în ochi pe Hauptmann, probabil că-mi vine să-l omor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trimiterea lui Claudiu Hauptmann în judecată pentru uciderea din culpă a şase persoane nu a adus în niciun caz bucurie în casele familiilor victimelor carnagiului de la Birda, de acum aproape un an de zile. Poate, cel mult, speranţa că, în sfârşit se va face dreptate şi că vinovatul va da socoteală în faţa legii.

În casa din Bocşa a inginerului Ştefan Borlovan, trimiterea în judecată a tânărului de 18 ani de către procurorul Jean Moraru nu a schimbat nimic. Atmosfera este la fel de apăsătoare, liniştea este greu de suportat, iar pe Ştefan nimeni şi nimic nu-l mai poate aduce acasă. “Nu am ce să comentez. Nu e nicio bucurie”, au fost singurele cuvinte ale tatălui inginerului pierit pe loc în urma impactului devastator cu maşina condusă cu 160 km/h de Claudiu Hauptmann.



La nici 20 de kilometri distanţă, Ion Roşian, tatăl majoretei Delia, nu-şi poate stăpâni furia nici măcar acum. “Ar fi şi timpul ca acest derbedeu să răspundă pentru ceea ce a făcut. Pentru noi nu mai există sărbători, ne-a distrus sănătatea, fericirea, ne-a luat tot ce aveam. Nu cred că voi putea să-l privesc în ochi. Dacă îl văd la proces, probabil că îmi vine să-l omor, să-l strâng de gât. Nu cred că mă voi putea stăpâni. Voi lua nişte calmante, dar nu ştiu dacă vor avea vreun efect”, a spus Ion Roşian.



Doru Hauptmann, tatăl tânărului judecat pentru moartea a şase oameni, îşi păstrează optimismul în ceea ce priveşte o pedeapsă minimă dictată de legiuitori. “Eu cred în actul de justiţie. Dacă fiul meu este vinovat, va plăti. Ne pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat”, a spus Doru Hauptmann.



Accidentul cu şase morţi al vitezomanului Claudiu Hauptmann 6 Ioan Roşian (stânga) este revoltat că vitezomanul Hauptmann (dreapta) scapă basma curată
image
Doru Hauptmann  caută soluţii care să îmblânzească pedeapsa fiului său
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite