Handbaliştii de la UCM au adus Cupa României la Reşiţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbaliştii de la UCM Reşiţa au prezentat fanilor adunaţi în Sala Polivalentă primul trofeu intern din istoria clubului. Elevii lui Gligore Czari au băut şampanie din Cupa României şi au promis că, sezonul viitor, vor câştiga titlul de campioni.

Ucemeriştii s-au întors în această seară de la Braşov şi s-au oprit în Sala Polivalentă pentru a se bucura împreună cu fanii pentru prima victorie obţinută în faţa Constanţei şi pentru câştigarea Cupei României. Îmbrăcaţi la patru ace, jucătorii de la UCMR şi antrenorul Gligore Czari au prezentat reşiţenilor Cupa României, trofeu câştigat sâmbătă la capătul unui meci senzaţional. Handbaliştii reşiţeni au fost aplaudaţi la scenă deschisă, după care au băut un pahar de şampanie împreună cu suporterii.
    “A fost o victorie muncită. Meritele sunt ale tuturor, ale jucătorilor şi întregului staf. Sperăm să nu ne oprim aici şi să câştigăm şi un titlu de campioni. Antonaru şi-a făcut treaba şi, dacă era constant meci de meci, poate că am fi câştigat şi campionatul. Îi mulţumesc şi domnului Aihan Omer, pentru că el a făcut această echipă şi eu am schimbat foarte puţine lucruri după plecarea sa. Ne-a sunat după meci şi ne-a felicitat”, a spus antrenorul Gligore Czari. Eroul de la Braşov, portarul Cristian Antonaru, a împărţit meritele pentru acest succes cu coechipierii săi. “Nu este doar meritul meu. Eu mi-am făcut doar datoria. De asta am intrat în poartă, să prind cât mai multe mingi. Mă bucur că am făcut atâta lume fericită. A fost o victorie mare, obţinută după un meci de infarct”, a spus Antonaru.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite