Poliţiştii comunitari au salvat de la bătaie arbitrii meciului FC Şcolar – CS Ineu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furioşi peste măsură după ce arbitrul de centru a acordat destul de uşor o lovitură de pedeapsă în favoarea gazdelor, fotbaliştii oaspeţi au sărit să-l bată pe acesta şi pe cei doi colegi ai săi, chair dacă printre ei se afla şi o femeie.

Partida de fotbal din etapa a 30-a a Ligii a III-a de fotbal disputată astăzi, pe Stadionul Mircea Chivu din Reşiţa, între FC Şcolar din localitate şi CS Ineu, a fost întreruptă aproximativ 7 minute după ce fotbaliştii oaspeţi nu au putut fi potoliţi decât de către poliţişti. În minutul 62, când gazdele conduceau pe tabela de marcaj cu scorul de 1-0, centralul Alin Roşu din Timişoara a dictat lovitură de pedeapsă în favoarea reşiţenilor la o cădere în careu a lui Loba.

Vârful lui FC Şcolar a căzut destul de uşor după un contact cu unul din fundaşii din Ineu, iar cavalerul fluierului a dictat penalty. Oaspeţii nu au fost de acord cu decizia arbitrului şi l-au încercuit ameninţător, acuzându-l că-şi bate joc de munca lor. Interverţia celor doi arbitri asistenţi, Gabriela Toderaş şi Marcel Blaga n-a mai Calmat spiritele, ba, dimpotrivă, le-a alimentat şi mai tare.


Jucătorii din Ineu au început la un moment dat să arunce pumni către cei trei arbitri, motiv pentru care a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Au sprintat mai întâi spre meleul din teren doi agenţi comunitari, dar fără de folos. Atunci au mai intervenit şi alţi poliţişti, care au reuşit în cele din urmă să salveze pielea arbitrilor.
Partida s-a reluat cu transformarea penalty-ului controversat. FC Şcolar a câştigat cu 2-0, iar arbitrii partidei au intrat la cabine flancaţi de oamenii de ordine, ca nu cumva fotbaliştii din Ineu să le mai aplice vreo corecţie.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite