Guru Bivolaru, prezent la Herculane doar spiritual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adeptele MISA au meditat timp de câteva ore asupra orgasmului cosmic pe Platoul Coronini.Marele Guru le-a vorbit yoghinilor depre măiestria în arta amorului şi le-a sfătuit pe yoghine să savureze pe deplin orgasmul misterios.

În cea de-a doua zi a simpozionului internaţional de yoga de la Băile Herculane, adepţii MISA au realizat şi prima spirală. Fiind vorba de spirala Yin, la ea au participat doar femei. Venite în staţiunea de pe Valea Cernei din toate colţurile lumii, acestea şi-au găsit locul în spirală în funcţie de zodie. Organizatorii şi-au luat toate măsurile de precauţie, ca nu cumva cineva să deranjeze yoghinele în timp ce acestea se aflau în legătură spirituală cu guru Gregorian Bivolaru, aflat la Malmo, în Suedia.

Mesaj din Suedia

Bivolaru le-a vorbit yoghinelor, prin intermediul uneia din liderele grupului, despre importanţa şi atingerea orgasmului cosmic. „Starea de orgasm este misterioasă şi fascinantă. Cei care nu au trăit-o niciodată, cu greu şi-o pot imagina. Trăirea stării de orgasm este, pentru multe fiinţe umane, un eveniment memorabil ”, a sunat mesajul de început al lui Bivolaru. În continuare, el a vorbit despre faptul că există atât bărbaţi, cât şi femei care au ajuns la o aşa măiestrie în arta amorului cu continenţă, încât îşi pot declanşa la voinţă stări de orgasm. Ba mai mult decât atât, pot induce în alte persoane, fără angrenarea actului erotic propriu-zis, aceste inefabile stări de orgasm.

Departe de MISA

Nu numai curioşii au fost ţinuţi departe de spirala  MISA, ci şi reprezentanţii mass-media. Reporterii Adevărul de seară din Reşiţa au fost ameninţaţi şi împiedicaţi de unul dintre oamenii de ordine ai grupului să îşi facă meseria. Imediat după acest incident, yoghinilor li s-a transmis de la staţia de amplificare ca nu cumva vreunul dintre ei să intre în dialog cu jurnaliştii veniţi la faţa locului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite