Parcul Tricolorului este în topul preferinţelor reşiţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai colorate parcuri din oraş este Parcul Tricolorului din Govândari. Locul de joacă pentru copii, lalele viu colorate şi copacii care le ţin umbră reşiţenilor îi fac pe oameni să iubească această locaţie şi să o aleagă pentru relaxare.

Printre puţinele posibilităţi de plimbare sau de joacă pentru micuţii reşiţeni sunt parcurile. În topul preferinţelor părinţilor care îşi petrec după amiaza în compania copiilor la topogan sau la groapa de nisip este „Parcul Tricolorului”. Acesta este situat în cartierul Govândari, în zona Victoria. De puţin timp, acesta s-a transformat într-unul dintre cele mai frumoase spaţii de relaxare.

„ Avem un spaţiu de joacă în acest parc, au fost aduse şi maşinute pentru distracţia micuţilor, sunt destule alei şi zone verzi unde copiii pot alerga. În plus, au fost plantate sute de flori multicolore care au înviorat parcul. Este frumos, personal, consider că este cel mai atent amenajat. Noi locuim în apropiere şi venim zilnic atunci când este vreme frumoasă”, a spus Carmen  Păun, o mămică.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite