VIDEO Un Mercedes de 50.000 de euro a fost făcut praf de un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viteza excesivă pare să fi fost de vină pentru producerea accidentului care a avut loc, în urmă cu câteva momente, pe DN 58, într-o curbă deosebit de periculoasă din zona popasului de la intrarea în Brebu. Mercedesul a fost distrus, dar şoferul a scăpat cu viaţă dintre fiarele contorsionate.

Aflat la volanului unui autotursim de fiţe, care are 260 de km/h pe bord, un şofer din Vulcan a călcat pedala de acceleraţia mai mult decât era cazul în condiţiile unui carosabil udat de ploaie, în timp ce se îndrepta dinspre Caransebeş spre Reşiţa. Într-o curbă deosebit de periculoasă din zona cunoscută drept Valea Popii, acesta a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR înmatriculat în Serbia, care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât Mercedesul a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului. În ciuda faptului că partea din faţă a maşinii a fost complet distrusă, şoferul a scăpat cu viaţă. El a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru mai multe investigaţii, dar se poate considera un tip norocos.
    “În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane care a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa. În accident au fost implicate un TIR şi un autoturism marca Mercedes, acesta din urmă fiind serios avariat, dar din fericire nu au fost victime”, a declarat agent Adrian Cepraga, din cadrul Biroului Rutier Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite