Aproape două sute de persoane au fost luate la întrebări de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au luat parte la acest sfârşit de săptămână la o serie de acţiuni, astfel încât să le asigure liniştea reşiţenilor. Poliţiştii au amendat şaizeci de persoane şi au legitimat aproape 200 de oameni. De asemenea, au confiscat ţigări, vândute ilegal.

În cadrul acţiunilor pe care le-a organizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, au participat 42 de poliţişti, care au acţionat pe teritoriul Municipiului Reşiţa, dar şi în zonele rurale arondate. Oamenii legii au încercat să combată comerţul stradal ilegal cu ţigări şi alte bunuri. În urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii au constatat patru infracţiuni şi au identificat trei infractori.

Amenzi de mii de lei


De asemenea, poliţiştii au constat 60 contravenţii, dintre care 54, numai la regimul circulaţiei rutiere. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la 7200 lei.  Alţi doi reşiţeni au luat amenzi, de 740 lei pentru că nu au respectat ordinea şi liniştea publică. De asemenea, activităţile coerciale ilicite nu au scăpat din vedere, patru cetăţeni fiind amendaţi pe această linie cu 460 lei. 125 de pachete ţigări netimbrate în valoare de 750 lei, au ajuns în proprietatea statului. “În total, au fost legitimate 177 de persoane  şi au fost controlate aproape 100 de autovehicule”, a declarat agentul Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie al judeţului Caraş-Severin. 

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite