Reşiţenii au făcut cadouri de Paşte celor dragi în funcţie de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nativii din vărsător preferă elementele de decor
Nativii din vărsător preferă elementele de decor

Ultima tendinţă în materie de cadouri nu îi ocoleşte nici pe reşiţenii care au vrut să ofere anul acesta un cadou special celor dragi. Aceştia au consultat opinile specialiştilor dar şi site-urile de profil pentru a oferi un cadou în funcţie de zodie.

Pentru a satisface toate gusturile şi pentru a nu da greş reşiţenii au avut o idee inedită în alegerea cadourilor pentru persoanele dragi. Alina Sandu a ales să cupere cadouri în funcţie de zodie. “Nu ştiam cum să optez pentru un cadou perfect şi pentru că sunt mereu atentă la ce spun astrele mi-a venit o idee: să cumpăr cadouri în funcţie de zodii. M-am documentat şi după ce am făcut o listă scurtă am făcut un tur al oraşului şi am cumpărat cadouri conform recomandărilor”, a spus aceasta.

Ce spun specialiştii

Specialiştii spun că nativi din balanţă sunt uşor inpresionaţi de bijuterii, parfumuri sau elemente decoative. Pentru scorpioni micile cadouri sunt îndeajuns. Săgetătorii preferă călătoriile şi pentru aceştia o gentă de voiaj ar fi soluţia unui cadou perfect. Capricornii sunt adepţii calităţii, vărsătorii adoră decoraţiunile pentru locuinţă, pentru aceştia orice astfel de cadou este un unul ideal.

Nativilor din peşti le place la nebunie să facă poze şi să filmeze, pentru aceştia un aparat foto sau o cameră foto sunt alegerea potrivită."Iepuraşul a lăsat în coş anul acesta exact cadoul pe care îl doream: cele mai frumoase decoraţiuni pentru grădină şi casă",  a spus Anca Barbu, o reşiţeancă născută în zodia vărsător.



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite