Exclusiv: Interviu cu Andrei Chermeleu, care s-a întors la Reşiţa pentru scurt timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Chermeleu citeşte Adevărul de Seară.
Andrei Chermeleu citeşte Adevărul de Seară.

Andrei Chermeleu, solistul trupei Voxis, renumită pentru hitul "To the moon and back", a făcut astăzi o vizită în redacţia Adevărul de Seară din Reşiţa. Artistul se află într-o mică pauză şi a decis să vină în oraşul său natal pentru a petrece ceva timp cu familia şi prietenii. Aşa a hotărât să treacă şi prin redacţia ADS.

Interviu:

Cu ce ocazie ai revenit la Reşiţa?
Am venit la Reşiţa acum aproximativ trei săptămâni, pentru că este o perioadă de relaxare şi profit de aceste zile, pentru a fi aproape de familie şi, de ce nu, de prietenii pe care îi am aici, la Reşiţa. Am să stau o perioadă în zonă.

Cum ţi se pare la acest moment oraşul tău natal?
 Mă bucur să văd că Reşiţa începe să se dezvolte. Am văzut că se mişcă multe în oraş. S-au deschis noi centre comerciale şi, deşi este un oraş mic, oamenii pun accent pe noi investiţii.

Ce melodii noi pot asculta fani tăi?
În acest moment, am terminat o piesă nouă. Se numeşte „Undeva” şi este un featuring cu George Hora. Piesa poate fi ascultată la radio, dar şi pe internet.

Cum te descurci cu repetiţiile?
Repetiţiile le susţin la Timişoara, împreună cu trupa. Mă deplasez acolo la fiecare sfârşit de săptămână. În rest, studiez acasă, la Reşiţa.

Ce proiecte de viitor pregătiţi?
Din toamnă, am să plec la Bucureşti, iar acolo o să punem pe picioare proiecte noi, videoclipuri şi colaborări cu alţi artişti, dar până atunci ne pregătim pentru un nou videoclip şi de concertele pe care le avem. 

Cum este colaborarea ta cu compozitorul George Hora?
Este un compozitor foarte talentat şi un om complex. Îmi place să lucrez cu el, pentru că am foarte multe lucruri de învăţat. 


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite