Un “şofer” fără permis a lovit în plin un pieton care circula regulamentar pe trotuar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au descoperit că "şoferul" nu avea carnet.
Poliţiştii au descoperit că "şoferul" nu avea carnet.

Un tânăr de 19 ani, din Alba-Iulia şi-a făcut de cap la volanul unei maşini, pe străzile oraşului de pe Bârzava. În timp ce se îndrepta cu maşina dinspre centru civic spre Stavila a pierdut controlul volanului şi a lovit un reşiţean, care circula liniştit pe trotuar.

În timp ce M. Ioan, de 19 ani, din Alba-Iulia, conducea un autoturism pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Reşiţa, în faţa imobilului cu numărul şapte, a pierdut controlul asupra autoturismului şi l-a lovit pe pietonul K. Adrian, de 42 ani, din localitate. Acesta se deplasa pe trotuar. “În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean din Reşiţa pentru acordare de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea în spital”, a declarat Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al poliţiştilor cărăşeni. 

Dublă infracţiune

După ce au cercetat cazul, poliţiştii au descoperit că tânărul nu avea permis de conducere. Aşa că, oamenii legii l-au şi testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ.
Faţă de băiatul din Alba Iulia, poliţiştii continuă cercetările şi îl acuză pentru conducrea unui autoturism pe drumurile publice fără carnet, dar şi pentru vătămarea corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite