Seară incendiară cu vedeta Playboy, Cosmina Păsărin, la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii aşteaptă peste 400 de reşiţeni.
Organizatorii aşteaptă peste 400 de reşiţeni.

Startul petrecerilor pentru reşiţenii dornici de o seară deosebită se dă astăzi, în Club Hypnotic. De la orele 22.00, va începe un super party, unde invitată este vedeta Playboy Cosmina Păsărin. Aceasta vine pentru prima dată la Reşiţa şi promite un show fierbinte, în compania trupei de dans Budoar Dancers.

Alături de aceştia, invitat astăzi seară în clubul reşiţean este şi DJ Radoo. După show-ul oferit de trupa de dans, Cosmina Păsărin va fi Mc toată noaptea. Ea îi va anima toată noaptea pe reşiţenii dornici de o super petrecere. „Aşteptăm peste patru sute de persoane în Club Hypnotic. Ne bucurăm că vedeta Playboy a acceptat invitaţia nostră”, a spus Cătălin Radu, administratorul localului. Biletul pentru această petrecere este de 12 lei.

Prezentare de lenjerie intimă

Clubul reşiţean continuă seria petrecerilor deosebite chiar şi sâmbătă, când la Reşiţa este aşteptat cel mai bun Dj din această zonă. Rezidentul clubului Haven, DJ Vestman vine la pupitrul din Clubul Hypnotic, pentru a mixa hiturile momentului. Tot sâmbătă seară, tinerii reşiţeni vor putea urmări o prezentare de lenjerie intimă pe cele mai frumose domnişoare. Pentru a fi o petrecere de la A la Z, organizatorii s-au gândit să aducă şi cele mai hot animatoare, care vor încânta privirile celor prezenţi.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite