Raed Arafat, secretarul de stat, face o vizită fulger în mare secret în Caraş-Severin (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raed Arafat in vizita la Resita
Raed Arafat in vizita la Resita

Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii a vizitat astăzi, în mare secret judeţul Caraş-Severin. Vizita fulger a acestuia, însă a fost un secret pentru mass-media. Directorii de spitale au fost convocaţi de românul de origine palestiniană la sediul Direcţiei de Sănătate Publică.

Ora 09.00

Managerii unităţilor spitaliceşti din judeţul Caraş-Severin au fost convocaţi de urgenţă de secretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, Raed Arafat. Aceştia participă chiar în aceste momente la o şedinţă cu mai marele de la minister. La orele dimineţii, directorul DSP, Luca Dragoş a declarat că nu ştie detalii referitoare la întâlnire. „Am auzit şi eu că trebuie să ajungă în judeţ, dar nu ni s-a comunicat exact ora sau scopul vizitei sale”, a declarat directorul DSP, medicul Luca Dragoş.

Ora 14.00

Arafat inventariază

„Vizita secretarului de stat se datorează faptului că se încearcă un fel de reorganizare a sistemului sanitar local şi o eficentizare a servicilor medicale. În concluzie, este o evaluare a spitalelor şi sunt propuse nişte permutaţii în cadrul staţionarelor, pentru a se asigura o asistenţă medicală de urgenţă eficentă. Încă nu avem o măsură concretă. Aceasta va apărea  în urma studierii situaţiei la nivel ul întregului judeţ”, a spus Dumitru Secăşan, directorul Spitalului Judeţean Reşiţa.

În ceea ce îl priveşte pe secretarul de stat, în cadrul Ministerului Sănăţii, acesta a fost reţinut şi nu a făcut nicio declaraţie în vizita sa fulger prin judeţul Caraş-Severin. După întâlnirea cu directorii de spitale, Raed Arafat s-a întâlnit cu oficialii Consiliului Judeţean şi a vizitat spitalele din Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite