Un tânăr de 29 de ani şi-a pus capăt zilelor, din cauza unei depresii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost transportat la spital
Tânărul a fost transportat la spital

Reşiţeanul Răzvan Raţ s-a sinucis în urmă cu o oră, când a sărit de pe geamul apartamentului în care locuia, alături de mama sa. Tânărul era deprimat din cauză că acum două luni i-a murit tatăl. Astăzi a auzit o ceartă telefonică între mama şi sora sa şi astfel a luat decizia să îşi pună capăt zilelor.

Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, unde după manevrele de resuscitare ale medicilor, s-a contatat decesul. „Pacientul a ajuns în stare gravă. L-am preluat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, unde am încercat să îl stabilizăm. De aici, l-am trimis la tomografie, unde am continuat metodele de resuscitare, dar fără rezultat”, a declarat Emil Bunda, medicul de la UPU, Spitalul Judeţean Reşiţa.

Drama a început cu decesul tatălui

Familia Raţ trăieşte o adevărată dramă, pentru că este nevoită să îngroape al doilea membru al familiei, în numai două luni. Tânărul era deprimat ca urmare a decesului tatălui său. Răzvan era cunoscut de vecini ca având probleme psihice. El a ameninţat că îşi pune capăt zilelor, chiar după ce tatăl său a murit. Paharul s-a umplut abia astăzi, când şi-a auzit mama purtând o discuţie telefonică, cu sora băiatului, Ancuţa. „Fata îi cerea să vândă apartamentul şi să se mute la Moniom. Pentru că tânărul nu îşi dorea acest lucru a deschis geamul camerei sale şi s-a aruncat în gol. Toate acestea s-au întâmplat în timp ce mama sa vorbea la telefon cu Ancuţa”, spune un vecin al familiei Raţ.


Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite