Cascadorie pe patru roţi a unui şofer care a aterizat cu maşina pe ţeava de gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţenii au fost pe punctul de a rămâne fără gaz, în cursul zilei, după ce un şofer grăbit a văzut lumea cu susul în jos la primele ore ale dimineţii de ieri, dar a scăpat teafăr după ce s-a răsturnat într-un şant şi a lovit o ţeavă de gaz.

“Veneam dinspre Reşiţa şi, în curba de la ieşire din Câlnic, am început să derapez. M-a furat. Era un fel de pojghiţă pe jos şi m-am dat peste cap. Dacă era parapet, probabil că mă opream şi nu mai ajungeam în şanţ. Am ieşit singur din maşină”, spune şoferul Dinel Sima.

Cum autoturismul a căzut pe o ţeavă de gaz, la faţa locului s-au deplasat şi pompierii de la ISU “Semenic”. “Am intervenit pentru întreruperea circuitelor electrice, eliminându-se riscul producerii unui incendiu la autoturismul avariat. Maşina a plonjat pe o ţeavă de gaz, care nu a fost avariată”, susţine Daniel Stoinicu, comandantul echipajului Descarcerare.

“La ieşire din cartierul Câlnic, pe DN 58, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, conducătorul autoturismului marca Opel părăseşte partea carosabilă şi intră în sanţul din stânga sa. Nu au existat victime”, spune gentul-şef al Poliţiei Rutiere, Iosif Canea. Pentru că nu a distrus nimic în afară de propriul său autoturism, norocosul şofer scapă nepedepsit.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite