Tragedie soldată cu înecul în Dunăre al unui tânăr angajat la Poliţia de Frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Forţele de ordine s-au chinuit să scoată maşina din Dunăre
Forţele de ordine s-au chinuit să scoată maşina din Dunăre

Drama tânărului care a ajuns cu maşina în Dunăre se pare că pleacă de la imposibilitatea de a-şi dezactiva centura de siguranţă. Acesta se afla în autoturism alături de alţi trei colegi de ai săi. Cele trei persoane au ieşit în scurt timp la suprafaţa apei, fără şansa de a-l salva şi pe şofer.

UPDATE:

Ora 14.00

„Tânărul de 23 de ani conducea un autoturism din direcţia Moldova Nouă- Berzasca. Din cauza lipsei de experienţă şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă la stânga reşiţeanul a pierdut controlul volanului şi a plonjat în Dunăre, autovehiculul răsturnându-se pe plafon” a spus inspector Adriana Beţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş- Severin.

Ora 12.00

În urmă cu câteva ore, un angajat al Poliţiei de Frontieră din judeţul Caraş- Severin a aterizat cu maşina în Dunăre. Acesta se deplasa împreună cu alte trei persoane înspre locul de muncă. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara susţin că pe drumul unde a avut loc derapajul au acţionat cu antiderapant chiar în această dimineaţă. Accidentul a avut loc pe D.N. 57 între Orşova şi Moldova Nouă. Probabil, susţine conducerea DRDP, tânărul reşiţean nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Pasagerii care se aflau în maşină alături de angajatul Poliţiei de Frontieră au reuşit să iasă din autovehicul, după ce acesta a derapat în fluviu.



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite