UCMR a învins la Târgu Jiu, dar l-a pierdut pe Pârâianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UCMR a învins la Târgu Jiu
UCMR a învins la Târgu Jiu

Damjanovic a apărat senzational în partida cu Pandurii lui Vasile Stângă şi vicecampioana României continuă lupta cu HCM Constaţa pentru titlu în Liga Naţională. Aihan Omer l-a pierdut însă pe Rică Pârâianu, care s-a accidentat grav şi va lipsi o perioadă mai lungă de pe teren.

UCM Reşiţa a jucat mult sub pretenţii în prima repriză a deplasării de la Târgu Jiu, dar a intrat totuşi la cabine cu un handicap minim, 12-13. Partea secundă, vicecampioana a arătat o altă faţă. În primul rând, a avut în Nenad Damjanovic un un portar de excepţie, cele 13 intervenţii salvatoare ale acestuia făcând în final diferenţa. Pandurii n-au mai reuşit în ultimele 30 de minute să marcheze decât în cinci rânduri, în timp ce, bănăţenii au fost mult mai inspiraţi în faza de finalizare. UCMR a învins la Târgu Jiu cu 23-18 şi continua lupta pentru titlu cu liderul HCM Constanţa. Pentru UCMR au marcat: Irimescu - 8 goluri (5 din 7 metri), Petrea - 6, Fenici - 4, Pârâianu - 2, Ciubotariu, Pancu şi Parvan – câte un gol.


“Rică Pârâianu s-a reaccidentat la piciorul recuperat recent după o lungă perioadă de tratament. Sperăm să nu stea prea mult departe de antrenamente, deşi lucrurile par a fi destul de serioase”, a precizat Sergiu Taban, ofiţerul de presă al UCMR. Formaţia reşiţeană va întâlni în următoarea etapă pe HC Minaur Baia Mare, duminică, 14 februarie, de la ora 11. 



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite