Două accidente au paralizat circulaţia pe DN 58 între Reşiţa şi Caransebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentele s-au soldat cu două victime.
Accidentele s-au soldat cu două victime.

Într-un interval de doar un sfert de oră, la kilometrii 6 şi 8 ai “drumului morţii”, s-au petrecut două accidente rutiere. Din fericire, niciunul nu s-a soldat cu pierderi de vieţi omeneşti, aşa cum se întâmplă atât de des pe tronsonul respective, ci doar cu rănirea uşoară a două persoane şi cu pagube materiale.

Traficul pe drumul care leagă Reşiţa de Caransebeş este îngreunat la această oră din cauza producerii a două evenimente rutiere. Primul a avut loc la kilometrul şase, unde două maşini, o Dacie şi un Wolkswagen Golf, s-au ciocnit frontal. “M-a orbit cu farurile şi nu am mai avut ce face. Ne-am lovit puternic, dar nu a păţit nimeni nimic grav. Totul s-a petrecut foarte repede, nici nu mai ştiu cum am ieşit din maşină”, spune şoferul Daciei care se afla în autoturism doar cu soţia. În Golf se afla o familie formată din patru persoane. “Eu am fost la volan şi mai erau în maşină soţia, bebeluşul nostru şi fetiţa de 12 ani. Ea s-a lovit la cap şi a fost transportată la spital. Nu părea ceva foarte grav”, a mărturisit conducătorul auto al Golfului.
Cascadorie periculoasă
Doi kilometri mai încolo, un şofer care nu a adaptat viteza la ieşirea dintr-o curbă, s-a răsturnat în mijlocul carosabilului. Deşi avea faţa însângerată, conducătorul auto, ajutat de câţiva şoferi din coloană, a repus autoturismul Renault pe roti şi a intenţionat să se îndrepte spre postul de Poliţie din Brebu. În cele din urmă, a fost convins de medicii de pe Ambulanţa deplasată la faţa locului să primească îngrijiri medicale şi să fie condus la secţie de Urgenţe a Spitalului Judeţean. Vom reveni cu amănunte!

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite