Vicecampioana a dat lovitura: Ghionea s-a înţeles cu UCMR!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Ghionea noul jucător al UCMR-ului
Valentin Ghionea noul jucător al UCMR-ului

Internaţionalul român se pregăteşte deja sub comanda lui Aihan Omer, chiar dacă mai sunt de pus la punct câteva amănunte. Ghionea a mai fost în vederile grupării reşiţene şi în vara anului trecut, dar suma mare cerută de Pick Szeged a împiedicat transferul şi în Banat a ajuns doar Adi Petrea.

Aihan Omer a cerut cu insistenţă un portar şi un inter dreapta pentru ca UCM Reşiţa să emită cu adevărat pretenţii la titlul de campioană în Liga Naţională. După mai multe runde de negocieri, conducerea clubului bănăţean este foarte aproape de a puncta un transfer de marcă. Ce-i drept, nu este vorba de un portar sau de un inter dreapta veritabil, ci de o extremă. Valentin Ghionea este însă un jucător de certă valoare, internaţional român, care poate juca aproape la fel de bine şi din postura de inter dreapta.


Ghionea, care a intrat deja în programul de pregătire al vicecampionilor, a jucat ultima dată pentru ungurii de la Pick Szeged, club de care s-a despărţit în condiţii nu tocmai amicale. Şefii grupării din Szeged anunţaseră că intenţionează să renunţe la serviciile românului din motive de indisciplină. Mai exact, Ghionea a fost acuzat de antrenorul Dragan Djukici că ar fi părăsit echipa înaintea Crăciunului, dându-se accidentat. Vom reveni cu amănunte despre mutarea iernii în handbalul românesc.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite