Studentele dau examen cu “naţionala României” de handbal feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studentele şi-au arătat limitele.
Studentele şi-au arătat limitele.

După ce au pierdut fără drept de apel la Cluj, handbalistele de la Universitatea Reşiţa se pregătesc să primească vizita celei bune echipe din Liga Naţională, Oltchim Râmnicu Vâlcea. Cotate cu şanse nule în faţa liderului, studentele susţin că vor juca pentru spectacol.

Universitatea Reşiţa a fost învinsă în penultima etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin pe terenul Universităţii Jolidon Cluj, scor 26-39, după ce, la pauză, elevele lui Florin Pera au intrat cu un handicap de şapte goluri, 12-19. Subţirimea lotului bănăţean şi-a spus din nou cuvântul, iar reşiţencele nu au avut prea multe şanse în faţa uneia din echipele bune ale campionatului.
“Am început destul de bine jocul, dar ca şi cum nu am fi avut destule absenţe, a venit şi accidentarea Siminei Neag, care avea un rol important în defensivă. Fără Turnea, Iancu şi absenţele mai vechi din lot, nu am putut emite pretenţii prea mari”, a declarant tehnicianul Florin Pera. 
Misiune imposibilă
Studentele vor încheia turul actualei stagiuni a Ligii Naţionale în faţa propriilor suporteri, sâmbătă, când, de la ora 11, vor susţine cel mai greu examen din întreaga carieră. În Polivalenta reşiţeană vin campioanele de la Oltchim, iar reşiţencele nu îndrăznesc să spere decât la un joc spectaculos. “Este o onoare pentru Reşiţa să primească vizita unei echipe de talia Oltchimului. Suntem realişti, jucăm practic cu naţionala României, cu o echipă care are ca obiectiv finala Ligii Campionilor, şi nu ne putem gândi decât să facem un joc spectaculos. Vom juca pentru suporterii noştri”, a spus Pera.

           


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite