Cărţile lui Jules Verne scot reşiţenii în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii cumpără cărţile lui Jules Verne
Reşiţenii cumpără cărţile lui Jules Verne

Zeci de reşiţeni au luat cu asalt chioşcurile de ziare, de la primele ore ale dimineţii. Astăzi, ei îşi pot completa colecţia cu cel de-al doilea volum al romanului „Insula Misterioasă”.

 „Ca şi săptămâna trecută oamenii m-au aşteptat în faţa chioşcului. Am dat în jumătatea de oră peste 30 de bucăţi. În două ore sigur nu o să mai am nici un ziar pe pult”, a spus Valeriu Marinescu, unul dintre vânzătorii de la chioşcurile din oraş.
Romanul „Insula Misterioasă” se distribuie astăzi cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentul „Adevărul literar şi artistic“ la preţul de 10,99 lei. “Aştept de la ora opt să cumpăr ziarul, sunt un împătimit al acestor cărţi mai ales că, Jules Verne este printre preferaţii mei”, a spus Paul Anghel, un reşiţean.
Personaje de vis
Cartea „Insula misterioasă" a avut un mare succes de public. Ea a fost vândută în 40.000 de exemplare încă din timpul vieţii scriitorului.Aceasta este povestea unui grup de cinci personaje: inginerul Cyrus Smith, servitorul lui, Nab, jurnalistul Gédéon Spilett, marinarul Pencroff şi adolescentul Herbert. Aceştia încearcă să scape din asediul oraşului Richmond, în timpul Războiului de Secesiune, cu ajutorul unui balon.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite