Un pieton a fost spulberat pe zebră de un bolid de fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul unui Audi Q7 a ajuns la spital.
Şoferul unui Audi Q7 a ajuns la spital.

Bărbatul care trecuse pasarela ce leagă cartierul Mociur de Luncă a fost lovit în plin în timp ce s-a angajat în traversarea bulevardului, pe trecerea de pietoni. Impactul a fost atât de puternic, încât, şoferul maşinii, un Audi Q7 se zbate acum între viaţă şi moarte.

Accidentele în care sunt implicate maşini foarte scumpe se ţin lanţ în oraşul de pe Bârzava. La volanul unor bolizi de peste 50.000 de euro, şoferii circulă pe străzile municipiului după propriile reguli, aşa cum îi taie capul. Toate acestea duc însă doar la tragedii. Ultima s-a întâmplat chiar pe trecerea de pietoni, din zona Mociur, a Bulervardului Revoluţia din Decembrie.
“Şoferul unui autoturism Audi a acroşat un pieton în zona Pasarelei Mociur care era angajat în traversarea străzii. Efectuăm cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Pietonul a fost transportat la spital”, a precizat agentul de poliţie Tiberiu Jianu. Martorii de la faţa locului sar la gâtul şoferului. “Omul trecea pe zebră şi a fost spulberat, practic, de jeepul care circula cu mare viteză. Se vede şi pe urmele de frânare. Ambulanţa a ajuns repede, dar medicii spuneau că e în stare foarte gravă”, a spus Oana Burghescu, martor al accidentului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite