Cursă nebună pe drumul Timişoara-Reşiţa, încheiată la “Urgenţe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a făcut praf, dar şoferul a scăpat teafăr.
Maşina s-a făcut praf, dar şoferul a scăpat teafăr.

Un vitezoman s-a dat în spectacol pe DN 58 B şi asta l-a costat scump. La un moment dat, a pătruns pe contrasens, a lovit o autoutilitară, după care a fost proiectat în afara carosabilului. S-a rostogolit de mai multe ori, până în apropierea râului Bârzava, dar a scăpat cu viaţă.



Aflat la volanul unui Opel, un şofer care circula cu viteză excesivă dinspre Bocşa spre Reşiţa, în condiţiile unui carosabilul umed şi alunecos, a intrat în coliziune cu o autoutilitară Fiat, care rula regulamentar pe contrasens. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul Opel s-a rostogolit de mai multe ori, până aproape de malul Bârzavei. Şoferul autoutilitarei susţine că nu a putut evita accindetul: „Mergeam spre Bocşa şi am văzut că Opelul din faţă a intrat în derapaj. Am tras şi eu de volan, am evitat un impact frontal, dar tot ne-am acroşat. Şoferul din Opel a ieşit singur din maşină, după care a fost preluat de medicii de pe Ambulanţă“.
„Şoferul autoturismului marca Opel nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul volanului, răsturnându-se. Continuăm cercetările la faţa locului pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul“, a declarat Marius Sorescu, agent principal al Serviciului Poliţiei Rutiere Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite