Exclusiv: Un reşiţean beat a sărit să bată poliţiştii şi a devastat un local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalagiul a fost dus la secţie.
Scandalagiul a fost dus la secţie.

Furios pentru că bărmăniţa a refuzat să-i dea de băut, omul a spart geamurile localului în care intrase serios afectat de aburii alcoolului, iar apoi s-a luptat cu oamenii legii veniţi să-l potolească. Acum, riscă să-i fie întocmit dosar penal pentru ultraj şi să ajungă după gratii.

Alcoolul i-a luat minţile bărbatului care a fost pe punctul de a o lovi cu pumnii pe femeia care a refuzat politicos să-i toarne în pahar. Drept răzbunare, acesta a spart geamurile localului după care a dat un adevărat spectacol în imediata vecinătate a Staţiei Renk, în momentul în care poliţiştii încercau să-l bage în maşină. Oamenilor legii le-au trebuit câteva minute pentru a-l încătuşa pe bărbatul furios. Acesta lovea în stânga şi-n dreapta şi îi înjura pe poliţişti şi agenţii firmei de securitate deplasaţi la faţa locului. Întreg spectacolul a fost urmărit de zeci de curioşi care aşteptau tramvaiul sau tranzitau zona.
“A intrat în local sub influenţa băuturilor alcoolice. S-a dus direct la toaletă. Apoi, mi-a cerut să-i dau de băut şi l-am refuzat. Am vrut să-l invit afară dar a devenit violent. M-a salvat un domn de aici din bar, dar a spart geamurile localului până să ajungă poliţia şi firma de securitate”, spune bărmăniţa.
Bărbatul a fost condus la secţia de poliţie unde are toate şansele să se aleagă cu dosar penal pentru distrugere şi ultraj, ceea ce l-ar putea ţine departe de pahar o bună perioadă de timp.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite