Electrica aruncă vina pe Prescom, iar călătorii vor circula cu autobuzele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călătorii vor circula cu autobuzele în anumite intervale orare.
Călătorii vor circula cu autobuzele în anumite intervale orare.

Incendiul care a izbucnit marţi seara la un transformator din centrul  oraşului şi a paralizat circulaţia tramvaielor s-a produs din cauza operatorului de transport, susţin reprezentanţii Enel, după patru zile, de la producerea incidentului.

În urma avariei, circulaţia tramvaielor în oraş a fost întreruptã până la ora 22.00, a aceleaşi zile, când defecţiunea a fost remediată. Potrivit oficialilor de la SC Enel Electrica Banat, marţi seara, “s-a produs o defecţiune în staţia de redresare de 20 kV de la Casa de Cultură, ce aparţine societăţii care administrează transportul în comun în Municipiul Reşiţa. Echipele Enel au ajutat, în limita posibilităţilor şi a responsabilităţii, la remedierea acestei avarii”, a declarat Bogdan Micu, purtătorul de cuvânt al societăţii.

Problema, în curs de rezolvare

Potrivit conducerii SC Prescom SA, în prezent, încă mai sunt probleme pe Strada Oţelului, acolo unde a avut loc incendiul. “Până la redresarea problemelor, în anumite intervale orare călătorii vor circula cu autobuzele, care vor înlocui tramvaiele”, a declarat Gheorghe Marchiş, directorul SC Prescom SA.

Enel investeşte în circulaţie

Anul trecut, ENEL a reparat cu fonduri proprii unul dintre cele douã cabluri de medie tensiune care alimenteazã staţia de redresare de la Casa de Cultură, care aparţine societãţii Prescom. De asemenea, pentru acest an, societatea va face lucrarea de reparaţii a celui de al doilea cablu de medie tensiune care alimenteazã  staţia de redresare din cartierul Govândari. “Aceste reparaţii sunt executate în folosul comunitãţii locale, astfel încât transportul în comun, în municipiul Reşiţa, sã fie asigurat la standarde europene”, a subliniat purtătorul de cuvânt al Enel, Bogdan Micu.
        

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite