Exclusiv: Rocco Sandu se întoarce pe banca rosso-nerilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demis după numai câteva etape consumate din turul Ligii a III-a, tehnicianul reşiţean reprezintă acum una din puţinele soluţii pentru FC Şcolar. Şefii clubului din Valea Domanului încearcă să-l convingă pe să lase grupa de juniori şi să revină pe banca echipei mari.

Rămasă fără antrenor după ce Lucian Dobre, cel care a îndeplinit rol dublu în ultima parte a turului, de jucător şi tehnician, îşi caută echipă în străinătate, gruparea din Valea Domanului caută omul potrivit pentru postul rămas vacant. Cum bugetul şcolarilor este limitat, directorul clubului, Cristian Bobar, spune că trebuie să se orienteze către unul din antrenorii care se află deja în curtea lui FC Şcolar, la una din grupele de copii şi juniori. Finanţatorul pe care îl caută de atâta vreme, atât Bobar, cât şi primarul Mihai Stepanescu, întârzie să apară, iar opţiunile sunt limitate.
   

“Nu ne permitem să aducem un nume consacrat. Eu intenţionez să-i încredinţez banca tehnică lui Rocco Sandu. El a pregătit echipa şi în startul campionatului, cunoaşte lotul şi nu a făcut deloc o treabă rea atâta vreme cât a pregătit echipa. Am încredere în el şi sper ca mâine să îl pot confirma ca antrenor la FC Şcolar. Trebuie să mai discut dimineaţă cu el, dar nu cred că vor exista probleme”, a spus Cristian Bobar.



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite