La primul examen în 2010, studentele reşiţene vor să strice Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studentele incep anul cu un examen dificil
Studentele incep anul cu un examen dificil

Universitatea Reşiţa dă piept cu vicecampioana României sâmbătă, de la ora 11, în faţa propriilor suporteri. Studentele de la Universitatea Reşiţa încep anul cu un examen foarte dificil şi important totodată. Sâmbătă, de la ora 11, în Sala Polivalentă din municipiu.

Elevele profesorului Florin Pera primesc vizita handbalistelor de la Rulmentul Braşov, partida contând pentru etapa a IX-a din Liga Naţională.Măcinată de probleme financiare, vicecampioana României se chinuie undeva în partea a doua a clasamentului, dar asta nu le oferă motive de linişte reşiţencelor. Florin Pera pregăteşte jocul de sâmbătă în cel mai mic detaliu, fiind conştient de importanţa punctelor puse în joc.


“Am avut unele probleme medicale cu Teodorescu şi Calu, dar le-am rezolvat, chiar dacă nu în totalitate. În schimb, Duţă, Buican şi Costin rămân indisponibile pentru acest început de an. Ne dorim foarte mult o victorie, care ar fi o surpriză, cred eu. Rulmentul este totuşi vicecampioana României şi, în ciuda faptului că lotul lor este destul de redus numeric, au jucătoare de mare valoare. Sper să pornim cu dreptul în 2010 şi să-i bucurăm pe suporterii noştri, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare la sală”, a spus Pera.


Directorul clubului reşiţean, Octavian Măzăran este optimist înaintea partidei. “Vrem neapărat să batem. În primul rând, pentru cele două puncte puse în joc, dar şi pentru că Rulmentul este un nume în handbalul feminin românesc. Cred în fetele noastre”, a declarat Măzăran.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite