O familie din Nicolinţ a dormit în drum de frica unui poliţist beat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două persoane au fost luate la rost de poliţistul beat
Cele două persoane au fost luate la rost de poliţistul beat

După ce au fost bătuţi de omul legii, tinerii au primit ameninţări că vor fi împuşcaţi şi că li se va da foc la casă. Noaptea trecută a fost de coşmar pentru o familie din localitatea cărăşeană Nicolinţ. Doi tineri, soţ şi soţie, ascultau muzică lângă o maşină împreună cu câţiva amici.

Ora 9.30

Potrivit celor doi soţi, dar şi mai multor martori, poliţistul i-a ameninţat cu moartea şi că le va da foc la casă. Speriaţi şi şocaţi de cele întâmplate, Ion şi Adriana Loga au petrecut noaptea sub cerul liber, ca nu cumva poliţistul furios să vină peste ei. Poliţistul acuzat nu a putut fi contactat, singurele precizări venind din partea purtătorului de cuvând al IPJ Caraş-Severin, inspector Adriana Beţa. “Din declaraţiile martorilor nu rezultă că ar fi vorba de agresiune. Fiind vorba de un poliţist, va fi efectuată o anchetă internă, la finele ei putându-vă oferi şi alte amănunte”, a precizat Beţa.

Ora 8.00

Mica distracţie a fost întreruptă brusc de un om al legii, Ion Ciobanu, ofiţer la Oraviţa, dar domiciliat în Nicolinţ. Potrivit martorilor, omul, îmbrăcat în uniformă de poliţist, abia se mai ţinea pe picioare şi era pus pe scandal. “Am ascultat muzică în maşină. Nu era târziu. Vreo 5-6 seara, deci nu am tulburat liniştea şi ordinea publică sau ceva de genul ăsta. A venit cu maşina şi ne-a spus că dacă nu plecăm ne omoară. Apoi, a venit aici, s-a luat de toţi, a sărit la noi şi, deşi de abia se ţinea pe picioare, vroia să se bată cu soţul meu”, spune Adriana Loga.


A lovit o femeie însărcinată

Bărbatul femeii susţine că a vrut să evite orice conflict. “Eu am vrut să plec acasă. M-a întrebat unde plec şi apoi a început să mă înjure. După asta, a sărit să mă lovească. Nevastă-mea s-a interpus între noi, moment în care a lovit-o pe ea, deşi e însărcinată. Noroc că a prins-o un băiat. Am sunat la 112, dar el era aproape în coma alcoolică.  A venit o patrulă de poliţie, a încercat să-l liniştească şi să-l trimită acasă, dar nu a vrut. Şi-a rupt haina de pe el, să mă bat cu el parte în parte. El era îmbrăcat în uniforma de poliţist. Cum era să mă bat eu cu el, cu un organ de poliţie?”, afirmă Ion Loga.
Potrivit celor doi soţi, dar şi mai multor martori, poliţistul i-a ameninţat cu moartea şi că le va da foc la casă. Speriaţi şi şocaţi de cele întâmplate, Ion şi Adriana Loga au petrecut noaptea sub cerul liber, ca nu cumva poliţistul furios să vină peste ei. Vom reveni cu amănunte!
 



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite