Zeci de jandarmi merg la biserică de Sfântul Ion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de enoriaşi iau şi astăzi cu asalt bisericile.
Sute de enoriaşi iau şi astăzi cu asalt bisericile.

De Bobotează şi Sfântul Ion, jandarmii cărăşeni asigură ordinea publică în locurile unde se desfăşoară slujbele religioase şi au o afluenţă mare de public. În cele două zile de rugăciune, forţele de ordine nu vor să vadă urmă de cerşetor în apropierea bisericilor.

“Au fost dispuse măsuri specifice pentru combaterea cerşetoriei, vagabondajului şi comerţului ambulant neautorizat, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică în zona adiacentă lăcaşelor de cult cu afluenţă mare de public”, a declarat Lucian Istrăţescu, purtătoul de cuvânt al inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Şi pe străzi

Jandarmii sunt prezenţi în dispozitivele de ordine din zona adiacentă lăcaşelor de cult, cunoscute din anii anteriori cu afluenţă mare de public, cu misiunea de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a furturilor din poşete sau din buzunare şi de prevenire a comiterii altor infracţiuni.

Apel la forţele de ordine
Cei prezenţi în zonele unde au loc manifestări religioase pot solicita sprijinul jandarmilor în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii de fapte antisociale.







Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite