Kamikaze în centrul Reşiţei: tineri cercetaţi pentru că au protestat pe Hotel Semenic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii au venit la faţa locului
Medicii au venit la faţa locului

Doi tineri s-au urcat pe Hotelul Semenic şi au ameninţat că se aruncă. Scandalul a fost cu greu limitat de poliţiştii care s-au adunat la faţa locului. Imediat a ajuns în centrul oraşului şi serviciul judeţean de ambulanţă, cu medicii de gardă.


Doi tineri au ameninţat că se aruncă azi noapte de pe hotelul din centrul Reşiţei. Tânărul, în vârstă de 28 de ani şi sora sa, de doar 17 ani au urcat revolţati  pe acoperiş şi au provocat un scandal chiar în faţa primăriei.

„În jurul orei 22.30, poliţia  a fost anunţată chiar de tânără, prin apelul la numărul unic de urgenţă 112, că împreună cu un băiat s-au urcat pe hotel şi ameninţă că se aruncă în gol pe motiv că poliţia i-a întocmit fratelui său dosar penal”, a spus inspector Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş- Severin. În cursul zilei de ieri, reşiţeanul a fost prins în flagrant în timp ce fura un casetofon dintr-un autoturism parcat într-o curte. În cele din urmă, tinerii au fost convinşi să coboare de pe acoperişul hotelului şi au fost amendaţi conform legii cu 500 de lei fiecare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite