Unde pot merge reşiţenii în a doua zi de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii servesc cafeaua în oraş în a doua zi de Crăciun
Reşiţenii servesc cafeaua în oraş în a doua zi de Crăciun

După o masă copioasă şi o zi în care au lenevit în casă, reşiţenii au început încă de la orele dimineţii să iasă în oraş pentru a se relaxa. Ei pot opta pentru o simplă plimbare pe bulevard, în centru, cu copilul în parc sau pot savura o cafea sau un ceai.

Astfel cei care decid să îşi bea cafeaua în oraş pot opta pentru localurile din centrul oraşului acestea sunt deschise de la ora opt şi îşi aşteaptă clienţii cu cele mai bune sortimente de cafea sau ceai. Cei care vor să se încălzească cu un vin fiert pot merge cu trupa de prieteni de la ora nouă în pub-ul situat în centrul oraşului.” Ne aşteptăm clienţii şi în pub şi la cafenea pentru a petrece împreună cea de-a doua zi de Crăciun. Astăzi programul de funcţionare este cel obişnuit”, a spus Dan Alexandru, administrator.

Plimbare de Crăciun

Şi reşiţenii care locuiesc în Luncă au posibilitatea de a savura o cafea în oraş. Aici cafeneaua pasionaţilor de curse funcţionează la programul său normal şi îi aşteaptă pe împătimiţii de jocuri pe televizor să îşi desteze calităţile. Un alt mijloc de relaxare este o plimbare prin centrul oraşului sau în parcurile de la Intim şi Victoria. Tinerii care vor să facă mişcare pot merge la biliard în centrul oraşului sau la cel situat în Luncă sau pot îeşi la un fotbal în sală sau pe terenurile special amenajate.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite