Părinţii meteorologului dispărut se roagă mult de Crăciun, ca să îşi revadă fiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna plânge cu fotografiile în mână.
Bătrâna plânge cu fotografiile în mână.

Primul Crăciun fără Ionuţ este sumbru pentru familia meteorologului, răpit de munte. Tatăl acestuia îi revin în permenenţă în minte ultimele clipe petrecute alături de Adriana, pe care a încercat din răsputeri să o convingă să rămână acasă.

CTEŞTE ŞI:
Răpiţi de zăpadă: povestea soţilor Gruia

“Dacă ar fi rămas cu noi, ar fi stat amândoi la căldură acum”, spune Ianăş Gruia. “Nu ne pirdem speranţa că ei sunt în viaţă, ascunşi într-o stână. Soţia mea se roagă, la altarul pe care l-a improvizat în casă, după ce Ionuţ şi Adriana au fost daţi dispăruţi”, a adăugat bătrânul, pe care l-au cam lăsat puterile în ultimele zile.

Miracolul de Crăciun întârzie să apară


Salvamontiştii au încheiat încă o zi de căutări zadarnice. “Căciula pe care am găsit-o în munţi a ajuns la poliţe, astfel încât să îi ajute să îşi continue ancheta. Nu ştim încă dacă este a lor. Mâine dimineaţă, sperăm ca, în cele din urmă, vremea să ne permită să urcăm pe versant, împreună cu criminaliştii şi căutătorul de metale”, a subliniat Valentin Balaban, şeful Serviciului Salvamont Caraş-Severin. Şi astăzi, vântul a suflat cu putere în Munţii Ţarcului, unde a depăşit 20 de metri per secundă. În ciuda acestui fapt, salvamontiştii voluntari au continuat căutările, în locurile în care s-a putut.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite